Βασιλική Χατζηπαυλίδου


    Facebook Google Twitter

    Συνάντηση 1η


    ΑΚΡΟΣΤΙΧΙΔΑ

    Βίκινγκ έξυπνος και ωραίος
    Ιδρυτής του πολέμου και του χάους
    Καλοπέραση γεμάτος
    Υπέροχος φανταστικός, πολεμάει συνεχώς


    ~
     
    Συνάντηση 2η



    Όλα ξεκίνησαν από αυτή την αυλή. Μόλις είχε χτυπήσει κουδούνι για διάλειμμα, και όλοι βαριόμασταν πάρα πολύ, γιατί αμέσως μετά είχαμε γυμναστική. Συσκεφτήκαμε λοιπόν, για να αποφασίσουμε τι σκανταλιά θα κάνουμε για να περάσουμε καλά αυτή την ώρα. Ήμασταν ήδη πολύ πιεσμένοι από μαθήματα και θέλαμε να ξεχαστούμε λιγουλάκι. 

    Ο Γιώργος, βρήκε μια καταπληκτική ιδέα: όταν η γυμνάστρια μας λέει να κάνουμε κάτι, εμείς θα κάνουμε κάτι άλλο. Έτσι και έγινε. Όταν η γυμνάστρια μας έλεγε να κάνουμε ντράιβ, εμείς κάναμε τζαμπ σουτ, και όταν μας έλεγε να χωριστούμε σε ομάδες, εμείς πηγαίναμε όλοι μαζί και στριμωχνόμασταν σε μια γωνία. Η γυμνάστρια αγανακτισμένη φώναξε τον διευθυντή. Εμείς επειδή δεν θέλαμε να μπούμε τιμωρία, μόλις ήρθε η γυμνάστρια πίσω μαζί με τον διευθυντή κάναμε πως δεν συμβαίνει τίποτα. Η γυμνάστρια για να πείσει τον διευθυντή πως τον κοροϊδεύουμε μας έβαλε να κάνουμε διάφορες ασκήσεις, τις οποίες εκτελούσαμε άψογα. Έτσι ο διευθυντής κοίταξε παράξενα τη γυμνάστρια και έφυγε χωρίς να πει τίποτα. 


    Όταν τέλειωσε η ώρα της γυμναστικής όλοι αρχίσαμε να γελάμε και μαζευτήκαμε για να σκαρώσουμε την επόμενη φάρσα για την ώρα των μαθηματικών.


    ~

    Συνάντηση 4η


    Ένα κείμενο γραμμένο για τον Γιώργο Χατζηπαυλίδη, τον αδερφό μου, τον άρχοντα.




    Leave a Reply